tag:blogger.com,1999:blog-6030647955266499402.post1280420116143921240..comments2023-12-21T11:27:22.914+01:00Comments on Bolettes hus: Glad i gjester?Bolettes hushttp://www.blogger.com/profile/12604079612645152067noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6030647955266499402.post-68301073823088841972012-02-29T23:20:17.607+01:002012-02-29T23:20:17.607+01:00Så koselig at du ville følge meg videre, så fant j...Så koselig at du ville følge meg videre, så fant jeg enda en vakker sørlandsblogg :) Nå skal jeg kose meg på besøk hos deg en liten stund! <br /><br />Klem LinnetteLin Khttps://www.blogger.com/profile/06550276207497384333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6030647955266499402.post-56711791898518161942012-02-29T15:09:48.463+01:002012-02-29T15:09:48.463+01:00Kjempefint skilt, kunne tenkt meg det:-) Jeg får s...Kjempefint skilt, kunne tenkt meg det:-) Jeg får sjekke med Landstil! <br /><br />God onsdag videre til deg!Fru Andersenhttps://www.blogger.com/profile/00701772685631482032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6030647955266499402.post-42516233176847109992012-02-28T23:35:07.077+01:002012-02-28T23:35:07.077+01:00Et lite tips når det gjelder biff som alltid blir ...Et lite tips når det gjelder biff som alltid blir bra :) Helstekt filet er mye lettere enn skiver. Krydre med salt og pepper, brun fileten i pannen til fin brun farge, godt med smør. Så steker du den i stekeovnen på 200 grader i 20 minutter, så hvile i aluminiumfolie på kjøkkenbenken i 20 minutter. Skjær opp og server :) De som vil ha den rød får det, og de som vil ha den litt bedre stekt får fam gabhttps://www.blogger.com/profile/01802449948016048522noreply@blogger.com