juli 17, 2012

krydder og leir

Nå har ferien begynt HJEMME, og mor må lade opp batteriene etter 3 gode, morsomme og hektiske uker! Det tar på med ferie gitt.... i allefall for en som vanligvis er hjemme i morspermisjon! Etter å ha vært med noen venner av oss på en perle av et sted, bar det hjemover i en fantastisk koselig 40 års-sommer fest!! Den dama kan lage mat! Før kvelden var omme, var jeg også så heldig at jeg fikk bursdagsgave av en god venninne.... Jeg har hatt bursdag for en god stund siden, altså.


Etter å ha feriert sammen med noen gourmet-venner, kunne jeg ikke fått noen bedre gave enn dette... Her er det oljer i store monn til de nye rettene som til og med mannen min kunne like!
 .... også et deilig salt til å ha på pasta, pizza og salater! mmmm! 

Den siste ferieturen, bar på familieleir/stevne! He he...det ble back to the old days med internatliv i 100! One big happy family bodde vi på et helt internatt sammen med gode venner! (Kanskje ikke så rart at man må lade batteriene etter noe slikt,- ??)Mens jeg "lader" og sover myyyye, har mannen min vært "husmor" og vaska alt tøyet, bretta og tatt seg av de to eldste barna! Flinke han!! I våkne øyeblikk tar jeg en sniktitt på de insoirerende bloggene deres samt drømmer meg bort til hva jeg skal bruke de deilige krydderiene til!

God SOMMER videre, folkens!!!
Kari

2 kommentarer:

 1. Så mye spennende krydder.... det blir deilig å prøve ut.
  Ha en fin kveld
  klem

  SvarSlett
 2. Så koselig med familietreff! Spennende saker på flasker,tipperdu tryller frem noe snadder med disse

  Klem

  SvarSlett