september 20, 2012

Noe nytt,- JIPPI!!

...og litt irriterende, for det er ikke såå lenge siden vi måtte kjøpe oss et nytt kamera, men vips hadde de sluttet med de tilhørende minnekortene.... Å bare kunne lagre 100 bilder på et minne kort er litt lite,- med tanke på at vi skal reise på ferie i to uker!

Dermed har mor og far allerede fått julegaven,- DETTE KAMERAET!

UPS UPS... har noen erfaringer med det, er jeg superglad for å høre ærlige uttalelser! 
Vi kjøpte det på Elkjøp, så da er det jo angrerett og gode greier! Denne gangen skal vi bli 100% fornøyd!!


Mens mor driver med pakking og tenking før vår to ukers lange ferie i varmere strøk, holder far på med andre syslerier,- intet mindre enn nytt tak i hverdagsstua,- eller laftestua som vi kaller den!


Taket var vel ca 100 år og hadde fått en kjempesprekk i malingen. Vi har lurt masse på om vi skal ha gips eller panel,- for dette taket er jo ikke som alle andre tak. Det har en hvelving som gjør at gipsen i tilfelle måtte bøyes til. Siden mannen har vetorett og er snekker på toppen av det hele, ble det til paneltak, og han har jo gjort en kjempejobb! 
Mor står for fargen,- vi lurer på om vi skal ha en litt mørkere farge i taket,- bare sånn praktisk sett, eller om vi skal ha hvit blank???? Noen som har en mening om det???
Gamle laftevegger, fyring og stearinlys gjør at det lett kan sote litt i hjørnene i taket.... Det var liksom derfor den mørkere fargen,- lys beige som heter BUFFET som vi har på alle gulvene

For et par dager siden hadde jeg lovet ungene muffins. Ingenting er så stor stas som å pynte dem selv,-
og jeg skal love det ble litt av en sukkerbombe!!!
Måtte prøve mitt nye kamera på disse muffinsene,- og det ble akkurat et slikt bilde jeg ønsket meg,- skarpt i forgrunnen og litt blurete bak!! :-))
Ja, ja...mitt bidrag før vi tar oss en to ukers tur til Tyrkia!

Klem Kari


5 kommentarer:

 1. Hei Kari :)
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg ღ Spennende med nytt kamera, jeg vet dessverre ikke noe om dette merket så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg... men det ser ut som et bra kamera. Har du søkt litt rundt på nett om dette? - det er alltid et eller annet forum som dukker opp og som har diskusjoner om de forskjellige kameraene :) Jeg likte bare sååååå godt veggordet ditt litt lengre nede her, og stakk innom siden som du anbefalte - her var det rundt 800-900 kroner, syns det var litt dyrt... Regner med at det bare var til 1/2 pris en periode... Stilig var det i alle fall :)) Ang fargen i taket så tror jeg hadde valgt hvitt blank kanskje - uansett så blir det spennende å se hva dere velger :) Kos deg masse i Tyrkia, hørtes veldig deilig ut ღ Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 2. Hvitt blankt tak ville jeg ha hatt + en Enjo mopp så takvaskem går fort og lett
  God tur kos dere masse

  SvarSlett
 3. Grattis med nytt kamera. Jeg kjenner ikke dette kameraet, så kan derfor ikke hjelpe deg med noen tilbakemelding eller råd.

  Uansett, det er gøy med nytt kamera, og Sony er kvalitet så dette blir sikkert bra!

  Ønsker deg en ny glad høstuke!


  AW

  SvarSlett
 4. Hei :D ja dattera vår har kameraet å er veldig fornøyd .
  Ville valgt samme som gulvet jeg (har vært noen ganger i huset ) trist dere måtte ta bort det vakre taket :(
  Men fint blir det nok okke som

  SvarSlett
 5. Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss til deg selv eller en venn
  kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette ♥

  SvarSlett