november 01, 2009

Kongler til jul...

Tenk, allerede november! Tiden flyr! Og nå kan man virkelig begynne å tenke på jul. Denne boka fikk jeg av mannen min i fjor. Her er det masse god inspirasjon!

Kongler er noe man ser en del av i denne boka.
Dermed bar det av gårde på kongleplukke-tur.... Kongler kan jo brukes til så masse fine ting.

Det er jo alltid fint med konglekranser i ulike former. Kongler er jo i seg selv også veldig dekorative å bare legge i vinduskarmen eller på fat med lys....... Og hvis noen der ute har flere tips om hva kongler kan brukes til, mottaes alle forslag med TAKK!!!

Måtte le litt av kongle-turen vår. Jeg dro med meg hele familien ut i øs pøsende regnvær, fordi mor for en gangs skyld skulle være tidlig ute med forberedelsene. Savnet noen store flotte kongler, men det fant jeg da ikke. Vi lette mange steder i skogolt hvor vi så det var furutrær, men de beste konglene fant jeg på noen planta furubusker ved noen eldreboliger som er naboene våre. Forhåpentligvis har ikke de tenkt å lage så veldig mange konglekranser og kongle-pynt som jeg har tenkt til, dermed høstet jeg litt kongler fra buskene deres. Jeg for heller beære dem en aldri så liten konglekrans etterhvert :-)

Ha en god uke da!
Klem fra5 kommentarer:

 1. Hei og takk for koselig kommentar. Herlig med kongler, skulle også kommet meg ut i skogen, men først må formen komme på plass. Ha en fin uke, legger deg i listen min. Klem.

  SvarSlett
 2. Hva med å lage konglegirlander? Kan være flott i juletreet, runt en dør, i et vindu, over et speil. Overalt tror da jeg....

  SvarSlett
 3. hei hei

  Så den boken overalt i fjor. Kunne godt ha tenkt meg den.

  SvarSlett
 4. hei.
  å ja den boken har jeg å,den er så herlig,
  å ikke er noe som vakker pynt fra naturen,godt å komme ut på tur,men nå blåser det kraftig her.liker det ikke når det knaker i veggene her å vannet slår over brygga.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Heisan, så flott blogg du har. Første gang jeg er her inne, men følger deg gjerne videre. Høres ut som dere har hatt en morsom kongletur i regneværet. Lykke til med juleforberedelsene, og ha en fin uke. Klemmer fra Elin

  SvarSlett