november 10, 2009

Morgente fra CEMO...nam nam...Da holder vi på å fortære en sein frokost i Bolettehuset. Tirsdagen er hjemmedag med barna og da er det deilig å ikke stresse. Formen min har ikke vært helt på topp de siste dagene, så da har det ikke vært ork til noe blogging. Men er så takknemlig for alle de utrolig koselige kommentarene dere legger igjen hos meg! Det er kjempegøy!!! Beklager at jeg ikke har fått svart dere alle enda, men skal komme meg innom dere etterhvert....I tillegg er det flere som har lagt seg til som følgere! Veldig koselig!!

Vi spiser frokost i loftstua vår mens barna ser på "Emmeline og Sunniva". To sangglade jenter som bor i Grimstad. Mange herlige sanger..... Så denne frokosten ble heller en dansefrokost :-)
Lillegutt kom dansende over gulvet med den tomme tallerkenen og sier "mæ, mæ,mæ", så da måtte mor ned å smøre enda en skive til den lille godgutten. (Som mor klippet for føsrste gang i går kveld.... Alle der ute skal i allefall være glad for at jeg ikke er frisør. Han så ut som en jente tidligere og kanskje enda mer nå...!!)

Så var det teen min da.... Jeg har mange CEMO-teer som jeg nyter masse!! Har dere smakt på de?
Min yndlingste er  en som heter noe liknende som ROOBISH... Den har litt youghurt-flak i seg og gir teen en veldig god og rund smak. Isteen er enda bedre varm enn kald synes jeg.

CEMO har så fine bokser og også veldig fine og praktiske tesiler. Kan absolutt anbefale CEMO sine produkteer. De har også kaffe og mange gode krydder!

Ha en god dag!
Klem fra Kari

8 kommentarer:

 1. høres ut som en herlig start på dagen!

  ønsker dere en fin dag videre

  klem Beate

  SvarSlett
 2. Heisann! Tenkte jeg måtte legge inn en liten hilsen.) Syntes bloggen din er kjempefin og liker veldig godt stilen din !! Rimelig ny i bloggeverdenen, men lærer litt hver dag. Neste prosjekt nå er hvordan ta lyse og klare bilder av hjemme mitt, som kan ligge på bloggen. Elsker også CEMO te og ser du har de fine Greengate koppene, bare elsker alt fra de !!! Klem Linda

  SvarSlett
 3. Mmmm så koselig innlegg. Har ikke smakt den teen der. Jeg drikker noe som heter kusmi te.Mange gode der også:) Den te sila var jo kjempe smart da.Lekker!
  Lurte på noe jeg. Hvor har du kjøpt de fine barkrakkene på kjøkkenet ditt? De var super fine! Ha en fin dag!

  Klem fra Lotta:)

  SvarSlett
 4. koselig morgenstund dere har hatt,nydelig med laaange frokoster,må nok prøve de te typer du nevner,stemningsfulle bilder,
  kos deg vidre,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. hei igjen Kari

  klart du skal få se skiltene mine...hi, hi

  klem Beate

  SvarSlett
 6. Så koselig frokost dere har hatt. Deilig med slike stunder i en hektisk hverdag. Klem fra Elin

  SvarSlett
 7. Herlig å kose seg med sen frokost og la barna slippe hverdagsstresset.
  Ha en fin dag.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 8. Hei Kari i Bolettes hus :) Takk for supert tips om Photoshop! Testa det ut før idag og det funker virkelig jo! Supert tips og nå blir alle bildene litt sånn småredigerte...hehe :)
  Klem Linda

  SvarSlett