januar 16, 2010

Ikke alltid helt perfekt!

Tusen takk alle dere bloggdamer, for tilbakemeldinger på at jeg er med i rollen likevel!!!

Har jo skjønt nå at blogging er jo ekstremt koselig med all den kontakten man får med så mange flotte mennesker! Beklageligvis har jeg ikke fått skrevet tilbake til så mange av dere, men setter STOR pris på alle ord fra dere alle!

Det ER koselig med blogging. For meg har det åpnet seg et helt nytt samfunn. Samtidig er det litt festlig også, for hvem hadde vel tenkt for 10-15 år siden at man skulle drive på med dette? Kan huske første gangen en venninne av meg satt og fortalte meg at det var noe som hette internett. Da tenkte jeg helt bestemt at jeg nok aldri kom til å komme borti det der greiene:-) ha haFormen ble heldigvis bra igjen i Bolettehuset utover dagen i går. Da kvelden kom, fristet det ikke å legge seg i det hele tatt. (Hadde jo sovet det siste halvannet døgnet) Da jeg endelig fikk lagt meg, fikk jeg slettes ikke sove. Løste 10 000 verdensproblemer (føltes det som om) så i dag har det vært en kjempetrøtt dag! På kjempåetrøtte dager blir jeg lett opphengt i detaljer, sur og litt grinete. Stakkar mann og barn!Så i dag var jeg sur over at vi ikke har nok system rundt oss.... Uff, stakkar mannen som bor sammen med Bolettekjerringa! Mens kjerringa drog med seg lillejenta på butikken var han hjemme og ryddet og vasket uten at hun en gang la merke til det da hun kom hjem!!!
(Uff...uff...Krymper meg sammen med tanken...)
Det var ikke det at det ikke var noe synlig resultat, for det var det! Men det var kort og godt fordi Bolettekjerringa (meg faktisk) ikke så det, men kun så seg selv som var litt sur og litt grinete, og som hadde friskt i minne at 3-åringen som var med i butikken selvfølgelig stakk av gårde 5 ganger mens hun holdt på å bære varene ut i bilen.Nei, stakkar Bolettemannen, som gjorde sitt beste for at Bolettekjerringa skulle være litt fornøyd med ordenen i huset.  Han fortjener mange speila egg i morgen tidlig og et litt mer SMILETE ansikt fra meg! Skal gjøre mitt beste jeg, så nå må jeg legge sammen øyelokkene!

Vi blogges!

PS. Alle de skjønne inspirasjonsbildene er henta fra Country livig.

16 kommentarer:

 1. Må le litt.... Jeg er akkurat i samme modus selv, må ha orden!!! Hallo, jeg blir gal av rot og uorden. Nye esker, mapper, kurver er på plass og jeg organiserer for harde livet her. Helt terapeutisk, veldig deilig;)
  Jeg opplevde forresten akurat det samme som deg i går med bloggrollen. LItt småfrustrerende! Men ja, bloggverden er koselig og utrolig givende. Hadde heller aldri trodd at jeg kom til å bli så hektet og like det så godt.:) Håper du sover godt og at morgendagen blir fin! Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Ja ja slik er det bare enkelte dager.............for oss alle:)
  ha en koselig lørdag med alle speileggene he he he
  klem klem

  SvarSlett
 3. Fantastisk innlegg!!!Vi trenger slike hverdagslige framstillinger av livet:)
  Vi kjenner vel oss igjen de fleste av oss....Hils din mann...høres ut som en god mann:)

  SvarSlett
 4. hei på deg,
  håper humør er på topp i dag.
  hihihi.
  men stakkars mann ja,men det enkleste er det beste,,sett odr på det å si unnskyld..
  flink mann du har.
  å fine bilder du viser oss.
  ønsker dere en herlig helg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Hei fine Kari!
  for et herlig innlegg! smiler for meg selv samtidig som jeg kjenner meg igjen og blir litt flau... det kan jo ikke være bare-bare å bo sammen med interiør-på-hjernen-ommøblere-hver-dag-skifte-stil-annenhver-uke-damer...

  nei, jeg skal jammen i meg gjøre litt stas på mannen min i dag også...selv om jeg ikke får kjøpe den slagbenken jeg har sååå lyst på akkurat nå...

  klem Beate

  SvarSlett
 6. Hei
  Jeg la igjen en kommentar med noen spørsmål ang Pomp De Lux på forrige innlegg. Fint hvis du har anledning til å svare.. ;)
  Mvh M

  SvarSlett
 7. Koselig blogg. Ha en god helg.
  Klemz Wenche

  SvarSlett
 8. Ja ikke alle dager man føler at ting gikk slik det skulle;) Slik er det bare for oss alle;)
  Kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Hej .:-) Er noe til deg på bloggen min.:-) Gry

  SvarSlett
 10. Hei! Dette var en fin blogg og et fint innlegg! Må tilbake hit....

  Synes kjøkkenet deres var blitt så flott etter oppussing -Jeg drømmer selv om nytt!

  Ha en fin helg!

  Klem Kristine

  SvarSlett
 11. Godt å høre at det ikke bare er jeg som kan ha slike dager:) For hvem er vel perfekte - sånn egentlig? Et herlig innlegg!

  SvarSlett
 12. For et fantastisk, herlig og ærligt innlegg!! Ønsker deg en flott helg videre!!

  Klem Johanna

  SvarSlett
 13. He he , !Det var et gøyalt innlegg! Tenker mannen blir strålende fornøyd når du disker opp med speilegg:-) Godt å høre st formen din er bedre. Ha en fin søndag i Bolette huset.

  Klem

  SvarSlett
 14. Oppriktig og ærlig innlegg :O)
  Sånn er det av og til, selv for den beste :O)
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

  Kirsti

  SvarSlett
 15. herlig innlegg;)
  fine inspirerende bilder fra deg.
  denne bloggverden er koselig, enig med deg!
  klem K

  SvarSlett
 16. Huff da Tante.. Hehe.. Jaja, en dag med litt dårlig humør her og der må da være lov. I alle fall når du ser det selv etterpå og kan beklage!

  Det skal bli godt når jeg kommer hjem, så tar vi oss en spasertur eller et par kopper med god varm te på dager som dette. hehe..
  Det ville i alle fall jeg satt pris på <3
  Kjempe glad i deg Tante <3

  SvarSlett