januar 05, 2010

Vakker vår fra TrendKompagniet


I går kveld hadde jeg meg en liten titt innom TrendKompagniet og Bloomingville.  Åh... Tenk, rett etter nyttår får man sånn en god fornemmelse av vår og lysere tider... Jeg ble helt lett til sinns av å se på disse skjønne bildene!


Den store utfordringen når man har ryddet bort julepynten er hva som nå skal stå av pynt rundt forbi... Jeg synes det er så lett å se seg blind på alt av sin egen pynt.... Ting står der de står av gammel vane, så vet jeg liksom ikke helt om det er fint eller ikke så fint... Kjenner noen seg igjen?


Men har funnet ut at jeg må renske bort masse for så å sette alt på et nytt sted... I tillegg må jeg gå til innkjøp av litt nye duker tenkte jeg... Men det store spørsmålet blir da om man skal velge nøytrale farger eller vårens pastellfarger....?


Ups, nå må jeg minne meg selv på at dette er da litt av et luksusproblem!
 Vi har det sannnelig godt her i kalde nord!

Denne våren håper jeg at vi skal få gjort noen av de små og litt større prosjektene vi har tenkt på.
Jeg har veldig lyst til å lage store veggbokstaver i tre og et eget praktisk krydderskap.....
Så nå får vi se om vi får den store arbeidslysten og kreativiteten over oss....

Ønsker alle en god første uke i det nye året!!!

Klem Kari20 kommentarer:

 1. Härliga härliga bilder och ett fint inlägg!

  Ha en finfin dag!
  Emma

  SvarSlett
 2. Ah, herlige bilder!! Jeg trekkes mer og mer mot de vårlige pastell fargene, og har i grunn gått litt smålei alt det hvite med blonder, sløyfer, og runde brett med fattigmannsølv.. Men det er meg da! :) Derfor ble jeg også veldig glad av bildene her, thanks :)

  SvarSlett
 3. Ja...nå venter vi alle på våren:)
  Nydelige bilder.....er glad i den gammelgrønne og lys rosa..delikate farger...og har også nå fått litt sansen på lyseblått:)
  Ha en kos dag
  goKlemmer fra meg

  SvarSlett
 4. Heisan, herlige bilder, ja er litt i samme bås som deg, blir fort at ting får sin "faste" plass.Men dette er jo en fin tid vi går i møte, først noen litt mørke vinter kvelder,men mye stearin lys, så vips er det vår og favoritt tiden:-) Er litt der som Elin Anita er. Lyse blått er et nydelig innslag blandt alt det hvite og grå. Ha en fin dag . Klem.

  SvarSlett
 5. Hei Kari
  Herlighet for noen utrolig inspirerende bilder! Sitter her og blogger i pausa på jobb og fikk mest lyst til å bare stikke hjem å gjøre noe hjemme...
  Et lite tips er å sette alt av stasj og pynt på spisebordet for så å sette det ut igjen... bare ved å flytte litt rundt på ting får jeg følelsen av fornyelse!!

  igjen takk for herlige inspirasjonsbilder
  digger &´en!!!

  ha en knall dag
  klem Beate

  SvarSlett
 6. Hei Kari:-) tusen takk for kjempehyggelig hilsen hos meg.:-) Jeg er så enig med deg, er et snev at "vår" og syntes jeg kan ane bittelitt mer dagslys allrede nå.:-) om noen uker er det så vi merker at dagene har blitt lengre...herlig tid fremover, at det bare blir lysere og lysere, lengre og lengre dager...:-) Mye fint på bildene du viser her...Og ja, man blir litt i villerede, når man har ryddet vekk julen..-) Jeg har enda juletre stånede men det ryker nok ut i dag :-) Ha en kos dag.:-) Gry

  SvarSlett
 7. Hei og Godt nytt år.Det er alltid litt deilig når julen er ryddet bort og ta frem litt lyse vårfarger. Jeg skal rydde bort jula fredag og skal ihvertfall ha noen nye blomster som det er en del av nå. Jeg samler alt på stuebordet jeg - også prøver jeg litt rundt med det jeg har i skap og skuffer. Noen ganger finner jeg en fin ting i butikken og kommer på at jeg har noe hjemme som jeg kan kompinere det med. Ellers er det mange tips å plukke opp her rundt hos bloggerne. Lykke til med vårinspirasjonen. Hilsen Britt Eva.

  SvarSlett
 8. Så herlig insirasjonsbilder!! Gleder meg masse til våren nå - selv om jeg alltid syns at tiden januar-mars er værst med hele vinteren...
  Ønsker deg en fin dag!
  Kjersti

  SvarSlett
 9. hei på deg.
  ja det er akkurat sånn det er vettu.
  en må nok flytte litt rundt på ting å se m det kan passe andre steder,
  nydelige bilder.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 10. Vidunderlige vakre bilder, HELT i min gate! Jeg blir også i godt humøre av sånne bilder og inspirasjon! Takk for koselige ord!♥ Klem fra Heidi

  SvarSlett
 11. Deilige å lyse bilder.
  Ja det er sannelig godt det går mot lysere tider, selvom jeg faktisk koser meg med snø, kulde , sol og blå himmel som vi har hatt noen dager nå.
  Men for all del er jo begynt å krysse av i kaldenderen til jeg kan sette meg ut på verandaen og nyte vårsola..
  Klem Marianne

  SvarSlett
 12. Masse masse lekkert her :) Å som jeg lengter etter våren!!! Allerede... Når jul er over så kommer våren kriblende til meg med en gang :)

  SvarSlett
 13. Fantastiske bilder! Takk for herlig inspirasjon jeg gleder meg som du sikkert skjønner veldig til våren:)
  Ha en fin kveld!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 14. Ja disse bildene er jo virkelig noe å drømme seg bort i... Som alltid blir jeg facinert av prikkene og samtidig tenker jeg at NÅ ER DET NOK...Nå har du nok prikker;)

  Man kan lett se seg lei på egen pynt og derfor har jeg begynt å sette ting vekk. Bytter ut litt etter litt og det er VELDIG lurt. Det er nesten som når man tar bort lekene til ungene for så å ta dem frem igjen noen uker senere. Gamle leker blir som nye igjen;) og gammel pynt blir som ny... Man må bare sette dem sammen med litt andre ting, kanskje en ny blomst i en gammel kopp eller noe? Men sånn etter jul er det ikke lett syns jeg....
  Ut med julepynten og så blir det tomt og trist liksom.. Som regel varer det heldigvis ikke lenge:) Ha en super kveld og takk som alltid for kjempekoselig kommentar hos meg!

  SvarSlett
 15. Flotte bilder! Gleder meg til våren allerede. Også her hos meg skal det ryddes og ting skal få nye plasser bare julepynten blir ryddet bort. Vanskelig å pynte og gjøre om med sin egen pynt, blir liksom så vanskelig å rive seg løs fra sånn det alltid har vært. Men det kommer nok til å bli en gøy utfordring!
  Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 16. Nydelige farver!

  Lett å henfalle til tanken om vår når man ser slike bilder. :)

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 17. Helt skjønne bilder du viser fra Bloomingville!

  Lykke til med stylingen :)

  MaiaKLEMMER

  SvarSlett
 18. Hei :)
  Masse fine bilder,har bestilt varer derfra,så nå venter jeg spent :)

  Lykke til med kreativiteten,skal følge med :)

  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem Siw

  SvarSlett
 19. hej!

  så roligt att hitta hit, och tusen tack för dina rara ord hos mig!

  underbar inspiration, jag vill ha allt ;)

  ha det gott!

  kram
  anna-malin

  SvarSlett
 20. Lekkert bilde fra Trend Kompagniet!Likte godt den digre sink-kisten. Tror den havnet på ønskelisten min her og nå...

  SvarSlett