januar 14, 2010

Det naturlige...

Så var det min tur til å bli liggende med skikkelig omgangssyke.  Forrige helg var det lillejenta, på mandag var det mannen og lillegutten og tirsdagskvelden ble det kastet på meg. Her på Sørlandet florerer omgangssyken for tiden,- eller kanskje ikke bare her? Bedre i dag, men meget slapp. Ser på frokost tv og en som har gitt ut en bok: Spis deg yngre,- tror sannelig jeg vil annskaffe meg etter denne omgangssyken!

Her om dagen var jeg innom Milla interiør i Kristiansand. For en innbydende butikk det er! De har massevis av ting som er inspirert av den nordiske stilen. Mye natur som samtidig er blandet med elegante ting!
Jeg er veldig glad i de naturlige tingene, og skulle ønske jeg var mye flinkere til å dekorere med det i interiøret. Jeg har i allefall fått annskaffet meg et par vakre saueskinnsfeller. Den ene av dem har jeg lagt i den gamle kurvstolen fra bestefar til mannen min. ( Han gikk faktisk på skole i Bolettes hus!)
For en god stund siden fikk jeg dette rådyrgeviret fra en venn av oss. Han var overlykkelig over at noen ville ha dette til pynt.... Jeg vet ikke hvem som var mest lykkelig jeg☺

Har veldig lyst til å få tak noen skikkleig fine reinsdyrsgevir også jeg!

Ønsker dere en fantastisk god dag,- og måtte absolutt ikke baseluskene fra meg spre seg videre tildere!!

Klem Kari

Test test

5 kommentarer:

 1. Hei hei, og tusen takk for en kjempehyggelig kommentar i bloggen min :-)

  Æsj, det finnes faktisk ikke noe verre enn å ligge med omgangssyke, da er man virkelig slått ut, altså! Jeg håper at du blir frisk fort!

  Jeg er også glad i natur blandet inn i interiøret. Jeg leker med den ideen angående minstemanns soverom. Jeg synes det er spesielt fint sammen med litt sarte stoffer og gjerne hvitt. Kontrasten blir så fin synes jeg :-) Rådyrgeviret var jo helt nydelig, skjønner godt at du var fornøyd!

  Jeg ønsker deg en kjempefin dag og sender friske tanker i retning Sørlandet :-)

  SvarSlett
 2. hei - takk for hilsen - ja egenproduserte er best, jeg planlegger ei hylle under vinduene langs hele den ene veggen - med plass til bøker (i samme farge :) og kurver med plass til rot. :) Godt du kommer deg.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Takk i lige måte. Kjempefin blogg du har!
  Følger mer enn gjerne deg også!
  klem K

  SvarSlett
 4. Hei:)

  Tusen takk for en kjempekoselig hilsen hos meg,
  lekker blogg du har.

  Jeg liker også veldig godt naturen i hjemmet. Vi har en del skinn og tre i leiligheten vår, syns det myker opp helheten.

  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 5. Hei

  God bedring! Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din for noen dager siden, og så at du hadde et innlegg om POMP de Lux. Hørtes veldig spennende ut! Hvordan fikk du jobben? Hvor mye tjener du på det? Og hvordan fungerer det mtp opplæring osv? Håper du tar deg tid til å svare :)
  Mvh M

  SvarSlett