november 12, 2009

Helt vanlig torsdag, men ikke så vanlig likevel....

......for i dag har jeg vært på bli-ny-dag hos frisøren som også er hudpleiesalong. Da ble jeg totalt ny.... Ellers har jeg fått øye på de første sørlandskyst-snøfnuggene i dag,- nå kan det riktig nok hende at det har vært noen få av de tidligere, men jeg har i allefall ikke sett dem da. Dette gav meg en aldri så liten julestemning, og som sant skal sies er det sannelig ikke lenge til jul heller..... så her følger det noen få stemningsbilder fra "country living"



Gang på gang slår det meg at noe enkelt kan være enormt dekorativt, som bare noe mose i et gammelt tre-trau. Det er knallgøy når man kan hente ting fra naturen. Jeg trenger bare å lære meg å være litt mer kreativ på hva jeg kan hente!

For å si det slik er vel disse konglene en litt annen dimensjon enn de jeg har vært og "stjelt" på naboens hekk..... Men går og "sugler" etter noen fantastiske kongler i en annen hage, selv om de heller ikke kan måle seg med de hyperamerikanske. Men der stopper min frimodighet fullstendig! Så konglene på det fantastiske treet i hagen i nærheten for heller bare henge der og glitre for resten av nabolaget.

God etter middag ønskes fra blondinen som har gått over til å bli brunette! Så dette ble ingen vanlig torsdag likevel,- med mørkt hår og julestemning...
Kari i Bolettes hus.

11 kommentarer:

  1. grattis som brunette,du ble sikkert fin,moro med total forandring om man er klar for det.
    nydelige stemnings bilder av jul,ja sniker seg stadig noe fra naturen inn til oss i disse dager,syntes det godt går an,ikke typisk jul,men høst å,mose og kongler er bare herlig å pynte med,å hyasinter,hvite duftende..
    nyt dagen vennen,
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  2. Velkommen etter som brunette, gøy med litt forandring :)
    Flotte og inspirerende bilder. Det er alltid koselig med naturelementer til jul.
    Ha en fortsatt fin dag.
    Klem fra marilyn

    SvarSlett
  3. Herlig dag med bli ny, må visst også da meg et raid. Ha en fin kveld.Klem

    SvarSlett
  4. Å det hørtes helt forteflig ut med en liten makeover;)v i hunkjønn trenger det en gang i blant....;)og ja, nå er det jaggu ikke lenge igjen til jul....jeg gleder meg innmari...o jul med din glede,,jeg venter spent...klemmer fra Monja

    SvarSlett
  5. Moro med forandring :)
    Tenk jeg husker nesten ikke hva min ordentlige hårfarge er, hvis man ser bort fra de små grå som er kommet etterhvert da ;)
    har farget håret i mange år...

    jeg fikk og sett noen få snøfnugg idag... Huff, får vente en stund med snø håper jeg..

    Klem,Kari

    SvarSlett
  6. hei og hopp brunetter er topp!

    har aldri vært så klar for å pynte til jul som i år jeg...kan det ha noe med at jeg har flyttet inn i blogglandia???

    ønsker deg en fin kveld

    klem Beate

    SvarSlett
  7. Hei på deg:D Lucky you! Makeover, herlig... Skulle gjerne ha latt noen styre og stelle med meg mens jeg slappet av:) Forresten må jeg si at jeg elsker bloggen din og blir veldig glad når jeg ser at du har nye innlegg! Fortsett med det, jeg følger nøye med... Mange klemmer fra Unn Eirin

    SvarSlett
  8. Så gøy med litt forandring da! Jeg synes det er så godt å være hos frisøren...bare sitte der...helt stille. Det er ikke hverdagskost, så jeg blir bestandig så søvnig! hihi...
    Masse inspirasjon og julestemning å få på bloggene om dagen. Det er kos...

    Ha en fin kveld :)

    SvarSlett
  9. Heisann:) Tusen takk for en hyggelig hilsen hos meg!

    For et helt utrolig nydelig gjennomført hus du har – vakkert er det! Jeg legger meg til som følger hos deg jeg også, også legger jeg deg i rollen min:)

    SvarSlett
  10. Brunette?? ja du er sannelig tøff. Ble sikkert veldig fin, er jo alltid det,du.
    Semningsfulle bilder du viser.

    SvarSlett